Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Boeken en landkaarten zoekservice

U bent al zo lang op zoek naar dat ene boek of die ene landkaart en u kunt het maar niet vinden? Laat Jomini het zoeken van u overnemen. Jomini heeft een groot internationaal netwerk om de boeken en landkaarten te vinden die u zoekt. Hoe werkt onze zoekservice?

U stelt een lijst van boeken of kaarten op met de onderstaande gegevens. Deze informatie is niet verplicht, maar meer complete informatie maakt gericht zoeken beter mogelijk.

Boeken : Auteur, Titel, Uitgever, Jaar van uitgave, Druk, Wijze van binding (hardcover, paperback, leer, linnen, karton etc.), Taal van uitgave, Land van uitgave.
Landkaarten : Uitgevende instantie, Gebied van weergave, Conflict, (indien bekend) Materiaal waarop gedrukt, Schaal (1:25.000, 1:50.000 etc.), UTM grid, Land-, Lucht- Maritieme of Inlichtingenkaarten.
Militaire voorschriften : Voorschriftnummer, Land van uitgifte, Titel van het voorschrift, Aard van het voorschrift (Manual, Technisch, Logistiek etc.), Datum van uitgifte. Indien van belang het materiaal waar informatie over benodigd is.

U stuurt uw lijst op naar onno@jomini.nl. Wij nemen dan contact met u op om afspraken te maken over de zoekopdracht. Als de kaart of het boek dat u zoekt, is gevonden, nemen wij contact met u op over het definitieve fiat van de aanschaf.

Er wordt over het aanschafbedrag een bemiddelingscommissie berekend, die voor aanvang van de zoekopdracht met u wordt afgesproken. Daarmee komt u nooit voor verrassingen te staan.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog aanvullende vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel ons: 06-10 16 11 40.