Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Klachtenregeling

Garantie

Jomini streeft naar kwalitatief goede producten en geeft daarom garantie op de door u aangekochte producten. U kunt, als u niet tevreden bent over het artikel, het artikel binnen 14 dagen retourneren. U dient, voordat u het artikel retourneert, eerst contact met Jomini op te nemen over de reden van retourneren. De verzendkosten bij retourneren zijn voor uw rekening. Indien het artikel wordt geretourneerd, ontvangt u een tegoedbon van Jomini met het bestede bedrag, te besteden bij Jomini.

Jomini garandeert de echtheid van antiquarische boeken, landkaarten en prenten. Indien blijkt dat er gerede twijfel is over de authenticiteit, wordt het artikel zonder kosten teruggenomen en vindt restitutie plaats van het aankoopbedrag. U betaalt alleen de verzendkosten.

Voorwaarden voor retourneren:

  • aangekochte artikelen zijn niet beschadigd of beschreven (anders dan bij aflevering);
  • de factuur wordt meegestuurd;
  • het artikel wordt goed verpakt aangeboden ter verzending.

Klachten

Als u klachten heeft over de dienstverlening van Jomini of over de geleverde producten, dan kunt u dat ons laten weten via klachten@jomini.nl. Uw klacht wordt binnen twee werkdagen in behandeling genomen en u krijgt binnen vijf werkdagen antwoord op uw klacht. Als uw klacht de garantie betreft en uw klacht gegrond wordt verklaard, dan kunt u het artikel retourneren, waarna restitutie plaatsvindt.