Home Research

Research

Jomini is gespecialiseerd in Militaire Historie en Internationale Betrekkingen. Veel mensen hebben een interesse in die Militaire historie. Dat kan zijn door een verzameling die een bepaalde periode beslaat, maar er zijn ook veel mensen die zelf onderzoek doen naar een specifiek onderwerp en die geen expertise hebben in het militaire vakgebied. Ook zijn er veel mensen die onderzoek doen naar hun mililtaire voorouders. In al die gevallen kan Jomini u helpen bij uw onderzoek. De dienstverlening die Jomini u kan bieden bestaat uit twee mogelijkheden.

Voor algemeen onderzoek kan ondersteuning worden geboden bij uw onderzoek bij musea of archieven. Ook kan militair-historisch advies worden gegeven bij producties, zoals video's of foto-opnamen. Dit kan worden gecombineerd met een lezing of cursus. Dit uiteraard in overleg met de opdrachtgever. Voor voorbeelden van lezingen kunt u ook kijken bij Lezingen.Heeft u behoefte om te overleggen wat de mogelijkheden zijn, neemt u dan contact met ons op via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

alt

 

 

Een andere mogelijkheid voor onderzoek is het Individueel Militair-historisch Onderzoek (IMH). Dit onderzoek is gericht op mensen die meer willen weten over hun militaire voorvaderen. Dat kunnen voorvaderen zijn die in een militaire functie in binnen- of buitenland hebben gediend. Het kunnen ook mensen zijn die in een oorlogsgebied hebben geleefd en waar de nakomelingen meer over willen weten. Het IMH is een kort, afgebakend, onderzoek gericht op een zo concreet mogelijke vraag. Dit onderzoek is beperkt in scope en richt zich op slechts een voorouder in relatie tot zijn militaire verleden. Meerdere of uitgebreidere onderzoeken zijn uiteraard mogelijk, maar vergen meer tijd en onderzoek. Vanwege de beperkte scope is het mogelijk om het onderzoek heel gericht uit kunnen voeren, maar ook om het onderzoek betaalbaar te houden. Heeft u hier interesse in? Kijkt u dan bij IMH..

Kijk ook naar:
Sondermeldung Texel
Sondermeldung Texel
€8.00
Europa in oorlog
Europa in oorlog
€14.00
General Billy Mitchell
General Billy Mitchell
€5.00
Montesquieu
Montesquieu
€7.95
Schlachten des Weltkrieges: Reims 1918
Schlachten des Weltkrieges: Reims 1918
€21.00
Winkelmandje
VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

iDEAL / PayPal
 
Wij accepteren PayPal

Vanaf € 30,-- geen verzendkosten.

(bij verzending binnen Nederland)

 

Medieval Warfare Magazine
Volg ons!
 facebook-logo   tweet 2    linkedin in icon 5incmyk1 

Schrijf in op onze nieuwsbrief

 
* invullen benodigd